Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9089
Youtube-videot: 587
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Russian Legion Saksan Millenniumin voittoon

user image 14.05.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Cyclone neljännesfinaaleihin saakka

Russian Legion Saksan Millenniumin voittoon

Millennium Seriesin European Mastersissa Saksassa nähtiin sikäli yllättävä finaali, että sekä Edmonton Impact että Toulouse Tontons eivät tällä kertaa olleet siinä mukana. Vastakkain asettuivat belgialainen Breakout Spa ja venäläinen Russian Legion Moscow. Breakout vei kolme ensimmäistä pistettä putkeen ja matsi näytti jo ratkenneen, mutta Legioona heräili onneksi mukaan keräten kolme pistettä Breakoutin lisätessä kaksi. Lopussa Breakout hidasti peliä 5-3 pistejohdossa lukiten kenttää ja kuluttaen aikaa, pakottaen legioonalaiset yrittämään väkisin. Yksi nopea pusku onnistui ja Legioona pääsi pisteen päähän. Seuraava piste alkoi tasaisena ja tiimit pelasivat 5 vs 5 pidemmän aikaa. Breakout otti kuitenkin rangaistuksen ja Legioona tasoitti kun aikaa oli jäljellä kymmenen sekuntia.

Jatkoajalla odotuksissa oli tietysti normaalin tyylin varovainen peli, mutta Russian Legion vei kaksi pelaajaa suoraan aloituksesta keskikentän W-suojalle ja puski nopeasti molemmissa laidoissa puoleen kenttään. Breakoutin pelaajat pysyttelivät takimmaisilla suojilla yrittäen hillitä tulijoita, mutta paremmista asemista Legioona otti pudotuksia ja pakotti jäljelle jääneet pelaajat yrittämään varsin epätoivoisia paikanvaihdoksia, jotka sitten johtivat kentän tyhjentymiseen ja venäläisten voitonjuhlien alkamiseen pistein 6-5.

CPL:n turnauksen tulokset

  1. Breakout Spa
  2. Russian Legion Moscow
  3. Edmonton Impact
  4. Toulouse Tontons
  5. Paris Camp Carnage
  6. Manchester Firm
  7. Offenburg Comin At Ya
  8. Red Storm Moscow
  9. MLKings Prague
  10. Joy Division Stockholm
  11. FiveStar Lleida
  12. Ronholt Blast
  13. PPArena Pilsen
  14. Outrage Valence
  15. Amsterdam Heat
  16. Drammen Solid
  17. Vienna United
  18. Ramstein Instinct
  19. Ground Kontrol Paris
  20. Vision Marseille

Ennakkosuosikit Edmonton Impact ja Toulouse Tontons jäivät siis tällä kertaa molemmat finaalien ulkopuolelle, mitä ei Millennium Seriesin osakilpailuissa olekaan tapahtunut sitten viime vuoden Bitburgin osakilpailun, niin tasaisen varmasti joukkueet ovat pelanneet. Helposti finaalipaikkaa joukkueet eivät tälläkään kertaa luovuttaneet, sillä molemmat semifinaalipelit Tontons vs Breakout Spa ja Russian Legion vs Impact olivat erinomaisen jännittävää kisapeinttiä, molempien matsien mennessä jatkoajalle.

Impact jatkaa sarjajohdossa ja Legioona nousi nyt kakkospaikalle ja Breakout Spa kolmanneksi, Tontoneiden ollessa neljänsiä. Joukkueet ovat 18 pisteen sisällä toisistaan ja kun Millenniumissa turnausvoitosta saa 100 pistettä, on ero aika mitätön tässä vaiheessa kautta.

Helsinki Cyclone


Suomalaisittain turnaus alkoi mainiosti, kun semi-prossa pelaavan Helsinki Cyclonen ensimmäiseksi vastukseksi tuli edellisturnauksen jenkkistaroilla vahvistettu voittajajoukkue, uusiseelantilainen Expendables Feilding, joka kaatui perjantaina luvuin 3-2. Kahdella alkusarjan voitolla Cyclonen tie aukeni sunnuntain jatkopeleihin, joiden ensimmäisellä kierroksella vastaan tuli ranskalainen Redball Paris. Tämä matsi nähtiin myös suorana webcastissa (video alla).

Kahdeksan parhaan joukossa ottelukaavio toi vastukseksi espanjalaisen Fivestar Lleida 2-tiimin, josta löytyy Eero Kaakkolan katsomosta kuvaamaa materiaalia (video alla). Cyclonen loppusijoitukseksi tuli kuudes ja sijoitus sarjataulukossa parani sijalle kahdeksan.

Maaotteluturnaus


Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös vuotuinen naisten maajoukkueturnaus, jossa tulokset menivät seuraavasti:

  1. Ranska
  2. Saksa
  3. Norja
  4. Venäjä
  5. Iso-Britannia

Millenniumin kausi jatkuu kolmannella osakilpailulla Campaign Cupilla Englannissa kesä-heinäkuun vaihteessa.

Linkkejä:

Cyclone vs Redball Paris videolla alkaen 7 minuutin kohdalta:

Cyclone vs Ficestar Lleida 2 osittain Eero Kaakkolan videolla:

Tagit