Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9089
Youtube-videot: 587
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Houston Heat voittoon Teksasin NXL:ssä

user image 8.05.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Finaalimatsista kunnollinen jännitysnäytelmä

Houston Heat voittoon Teksasin NXL:ssä

NXL:n kauden toinen osakilpailu on käyty ja voi kai sanoa että yllättäen Edmonton Impact ei vieläkään ole voittanut ainuttakaan turnausta. Tiimi oli kyllä jälleen finaalissa, mutta tällä kertaa voiton vei Houston Heat, joka nousi näin korkeimmalle korokkeelle ensimmäisen kerran viime vuoden Nashville Openin jälkeen.

Koko matsi mentiin tasaisesti joukkueiden ottaessa pisteitä vuorotellen, eikä kumpikaan päässyt karkumatkalle. Tappiotilanteessa 2-3 Houston Heat joutui aloittamaan kolmella viittä vastaan ja peli olisi saattanut ratketa siihen, mutta Konstantin Fedorovin mainion yksilösuorituksen ansiosta Heat vei pisteen ja tasoitti.

Sen jälkeistä pistettä tahkottiin sitten minuuttitolkulla ja näytti jo että mennään suoraan jatkoajalle, mutta Impactin Justin Rabackoffin onnistui lopulta päästä telttalaidalla läpi ja viedä piste Heatin luovuttaessa, kun aikaa oli jäljellä alle minuutti. Impact ei kuitenkaan kestänyt Heatin odotettua rynnistystä ja peli tasoittui kun aikaa oli jäljellä muutama sekunti. Jatkoajalle mentiin siis tilanteessa 4-4.

Tiukassa jatkopisteessä pelaajia putosi vuorotellen ja lopussa jäätiin 1 vs 1 tilanteeseen, jossa vastakkain jäivät Heatin Chad George ja Impactin Keith Brown. Kumpikaan pelaajista ei ottanut riskejä, mutta Georgen onnistui lopulta pudottaa Brown, kun viiden minuutin jatkoaikaa oli jäljellä alle puoli minuuttia, aloittaen Heatin juhlat.

Finaaliin mahtui molemmin puolin tiukkoja tuomioita, joita varmaan käydään läpi videoilta moneen kertaan.

Pro-sarjan turnauksen tulokset

  1. Houston Heat
  2. Edmonton Impact
  3. Tampa Bay Damage
  4. San Antonio X-Factor
  5. Moscow Red Legion
  6. Trademygun Outlaws
  7. Los Angeles Infamous
  8. Baltimore Revo
  9. San Diego Dynasty
  10. Los Angeles Ironmen
  11. Seattle Uprising
  12. ac Dallas
  13. Seattle Thunder
  14. PC Katana
  15. Boom
  16. Chicago Aftershock

Alkusarjan yllätyksestä vastasi kauden avauskisan voittanut Los Angeles Dynasty, joka putosi jatkosta hävittyään kaksi neljästä pelistään. Perjantain matsinsa joukkue vei selkeästi, mutta lauantaina Outlaws ja Damage jättivät sitten toisen ennakkosuosikeista jatkopelien ulkopuolelle.

Viime vuoden malliin tasaisimmin pelannut Impact on sarjataulukon kärjessä, mutta kakkospaikkojen ansiosta etumatka ei ole ehtinyt venähtää liian suureksi.

Linkkejä:

Tagit