Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1077
Kuvat: 4340
Youtube-videot: 401

USA:n yliopistopaintballin lopputurnaus viikonloppuna Floridassa

21.04.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Ilmainen nettilähetys perjantaista sunnuntaihin

USA:n yliopistopaintballin lopputurnaus viikonloppuna Floridassa

Kun Suomessa aloitellaan ulkopelikautta, niin Yhdysvaltain yliopistojen paintball-kausi huipentuu tänä viikonloppuna järjestettävään mestaruusturnaukseen Kissimeessä Floridassa. Luvassa on kolmipäiväinen tapahtuma, josta tulee myös ilmainen webcast-lähetys ja ennakkotietojen mukaan selostuksesta vastaavat aiemmista lähetyksistä tutut kommentaattorit Matty Marshal, Kevin "Catfish" Arcilla sekä kentän laidalta haastatteluita on tekemässä Lauren Kelly.

Mukana yliopistokauden päättävässä turnauksessa on reilut 50 joukkuetta ja lähetyksen pitäisi startata perjantaina klo 15 Suomen aikaa. Monierää pelataan ylemmässä Class A:ssa ja lisäksi kisataan kahteen pisteeseen pelattavaa 5-mania. Joinain vuosina mukana on ollut myös lukiosarja, mutta ainakaan tiimilistoissa ei niitä tänä vuonna näy.

Turnauksessa käytetään samaa kenttälayouttia kuin seuraavassa NXL:n turnauksessa Dallasissa toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna, tosin NCPA:lla on käytössä omanvärisensä suojat, joilla kenttä on jaettu keskustan, välialueiden ja päätyjen omansa värisiin alueisiin.

Linkkejä:

 Promovideota:

 

Tagit

Jaa sosiaalisissa medioissa