Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1411
events: 1
images: 7585
youtube videos: 477
Files: 18
Groups: 1

ADN Paintballilta magfed-versio Autocockerista

user image 12.04.2017
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Tekniikka ja varusteet
paintball.fi

Tulossa sekä pumppu- että puoliautomaattiversio

ADN Paintballilta magfed-versio Autocockerista

Piipun alta värikuulia syöttävistä rumpulippaistaan tunnettu ADN Paintball on kehittelemässä magfed-mutkaa, joka perustuu Autocockeriin. Lippaiden käyttö luonnostaan vaatii muutoksia mutkan runkoon, mutta ideana näyttäisi olevan että Autocockereiden vakio-osio käytetään niissä kohdin missä vain voidaan.

X1-nimellä kulkevassa mutkassa käytetään Tippmannin pistooleista tuttua lipaskuilua, joten sillä lailla markkinoilta löytyy jo valmiiksi aika kasat valmiita, uutuudessa toimivia lippaita.

Lähiajan suunnitelmissa on tällä hetkellä ilmeisesti kaksi versiota, X1-A (mekaaninen puoliautomaatti) ja X1-P (pumppu). Jossain kohtaa on mainittu kyllä myös X1-E (sähköinen puoliautomaatti), mutta se lienee sitten vähän kauempana.

Myyntiin on tulossa sekä kokonaisia mutkia että vain erikoisosat sisältäviä settejä. Tavoitteena on saada X1 myyntikuntoon kesä-heinäkuussa, siten että pumppuversio tulee ensin ja puoliautomaatti sen jälkeen. Hinnoista ei ole vielä tietoa.

Magfed-mutkissa ei juuri ole tällä hetkellä nk. closed bolt-mutkia, joten sillä lailla uutuus rikkoo kivasti rajoja. Kaikkiaan Autococker taitaa olla modatuin mutkamalli koskaan, joten sillä lailla piipun alta syöttävä versio sopii erinomaisesti joukon jatkoksi. 

Esittelyvideolla pumppuversio, runko muuttuu vielä ennen julkistusta:

Linkki:

Tags