Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1087
Kuvat: 4238
Youtube-videot: 401
Tiedostot: 1

Dynasty voittoon Las Vegasin NXL:ssä

20.03.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Impactille löytyi haastaja

Dynasty voittoon Las Vegasin NXL:ssä

Viikonloppuna pelattu NXL:n kauden avaus Las Vegasissa Yhdysvalloissa huipentui samalla lailla kuin vuosi sitten, eli pro-sarjan finaalissa kohtasivat kanadalainen Edmonton Impact ja San Diego Dynasty. Turnauksen viimeinen ottelu alkoi Dynastyn ottaessa ensimmäisen pisteen ja sen jälkeen varsin pienipisteinen matsi pysyi tasaisena tilanteeseen 3-3 saakka, jolloin Impact tasoitti Dynastyn saaman rangaistuksen jälkeen. Aikaa oli tällöin jäljellä vain 48 sekuntia.

Dynasty joutui sen jälkeen aloittamaan vajaalla, mutta Alex Rodriguezin rynnistys kentän keskustan läpi toi nopean pisteen ja johtopaikan. Impact joutui sitten yrittämään samaa, kun aikaa oli jäljellä vain 28 sekuntia. Dynastyn linja kesti viimeisen koitoksen ja joukkue vei voiton pistein 4-3.

Pro-sarjan kärki

  1. San Diego Dynasty
  2. Edmonton Impact
  3. ac Dallas
  4. San Antonio X-Factor

Dynastylle turnausvoitto on varmasti makea, viime kausi päättyi ilman kärkipaikkaa viidentoista vuoden putken jälkeen, joten uuden vuoden aloittaminen päätti sen kuivan kauden. Lisäksi tulos kertoo, että tiimin pitkäaikaisen pelaajan Oliver Langin lopettamisilmoitus kauden avauksen alla ei ole vaikuttanut joukkueeseen turhan paljoa. Bonuksena joukkueen asesponsorin vaihtuminen Dynastyn pelaajien itsensä osittain omistamaan Field One-firmaan ei olisi voinut alkaa paremmin.

Kaiken kaikkiaan turnaus meni aika normaaliin tyyliin, eikä alkusarja tarjonnut isoja muutoksia viime vuoden voimasuhteisiin, ehkäpä pienenä pettymyksenä uudistuneen Los Angeles Ironmenin putoaminen pois jatkosta. Kunnon yllätyksestä vastasi sitten neljännesfinaalivaiheessa ac Dallas, jonka onnistui kääntää peli Los Angeles Infamousia vastaan 0-5 tilanteesta voitoksi pistein 7-6.

Mielenkiintoinen snake


Turnaukseen valittu hieman tavallisuudesta poikkeavan oloinen snake-suoja, jonka ”sisällä” pystyi etenemään kenenkään näkemättä, tarjosi kivasti viihdettä katsojille. Parhaimmillaan molemmilla joukkueilla oli pelaaja snakella, eikä kumpikaan tiimi tiennyt missä oma tai vastustajan pelaaja tarkalleen oli, joten tuloksena oli normaalista poikkeavaa pelaamista ja yllätyksiä. Vastaavan tyylisen suojan käyttöä toivoisi tulevaisuudessakin, tosin tietty tämän vuoden layoutit on jo tehty.

Linkkejä:

 

Tagit

Jaa sosiaalisissa medioissa