Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1078
Kuvat: 4343
Youtube-videot: 401

Katsojan opas NXL:n kauden aloituksen nettikatseluun

17.03.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Jenkkisarja aloittaa Las Vegasissa

Katsojan opas NXL:n kauden aloituksen nettikatseluun

National Xball Leaguen kauden 2017 ensimmäinen varsinainen turnaus pyörähtää tänään käyntiin Yhdysvalloissa Las Vegasissa Nevadan osavaltiossa. Viikonlopun kisailuista on luvassa jälleen maksullinen suora nettilähetys perjantaista sunnuntaihin, huipentuen pro-joukkueiden finaaleihin.

Tapahtumassa on mukana kaikkiaan 178 joukkuetta. Viime vuoteen nähden ollaan vähän kasvussa, silloin mukana oli 161 tiimiä, mutta tällä kertaa uusi 2-man -sarja kasvattaa lukuja, vaikka sen kisaajat todennäköisesti ovatkin jo muilla sarjatasoilla mukana. Luvut ovat sikäli vertailukelpoiset, että tapahtuma on melkein päivälleen samaan aikaan kuin viime vuonnakin, joten eri ajankohtakaan ei ole sotkemassa osallistujien suunnitelmia.

Ennakkosuosikin viitan voinee laskea viime vuoden mestareiden, eli kanadalaisen Edmonton Impactin harteille. Joukkue on pelannut viiden viimeisen turnauksen kaikissa finaalipeleissä, voittaen kolme, joten suoritusten tasaisuus on aivan omassa luokassaan muihin nähden. Toivottavasti joku viime vuoden muista finalisteista nousee kisaamaan samalle tasolle, jotta kausi ei ala ratketa jo puolessa välissä.

Uutena joukkueensa ylimmässä sarjassa on mukana viime vuonna semi-pro tason voittanut P.C. Katana ja poissa on upTon 187 cRew, joka hajosi talvitauon aikana. Muutenkin joukkueiden kokoonpanot ovat kokeneet muutoksia, joten mielenkiinnolla odotellaan uusien voimasuhteiden nousemista näkyviin.

Uutuuksia


Las Vegasissa NXL tuo pelattaviin sarjoihin mukaan myös mekaanisen divisioonan sekä kahden pelaajan joukkueiden turnauksen. Ne eivät kuitenkaan ehtineet hirveästi kerätä ennakkoon joukkueita, mekaanisessa on mukana tällä hetkellä viisi joukkuetta ja 2-manissa 15. Niiden ilmoittautuminen on kuitenkin auki vielä lauantai-iltaan saakka, jolloin mukaan pääsee vielä sunnuntain peleistä pudonneita tiimejä. Uusien sarjojen finaalitkin taidetaan nähdä webcastissa sunnuntaina.

Linkkejä lähetyksen seuraamiseen:

Kentän esittelyä videolla:

Tagit

Jaa sosiaalisissa medioissa