Jesper Raevaara

Stats

events: 155
 

Paintball-harrastus 10-16 vuotiaille nuorille

Paintball-harrastus 10-16 vuotiaille nuorille

7.05.2019, 18:00
@ Paintballkeskus - Espoo

Pelipäivä jokaisena tiistai iltana juhannusviikolle asti (18.6.2019) ja syksyllä taas 6.8.-24.9.2019 kello 18.00-19.30. Heinäkuussa mahdollisesti muutama lisäpelipäivän, näistä lisäinfoa myöhemmin. Ohjelmaan sisältyy kevyt alkulämmittely, pari kilpapaintballiin liittyvää teknistä harjoitusta ja näiden jälkeen tietenkin ihan pelaamista.

Paikanpäällä on ohjaajana aina SM-liigatason pelaaja, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista liittyäksesi mukaan uuden ja jännittävän harrastuksen pariin. Täällä pääset oppimaan paintballia turvallisesti ja hyvässä seurassa saman ikäisten kavereiden parissa.

Mukaan tarvitset juomapullon, lenkkarit ja verryttelyasun. Mikäli omistat pehmeitä kyynär- tai polvisuojia, niin ne kannattaa myös ottaa mukaan. Paikanpäältä saat lainaan värikuula-aseen ja suojamaskin sekä kuulat. Omaa paintball-suojamaskia saa myös käyttää. Omalla aseella pelaaminen ei ole sallittua.

HUOM! 2.4. lähtien pelataan ulkopelikentällä oikeilla värikuulilla, jotka jättävät osuessaan värijäljen. Voit pelata omille pelivarusteilla tai vuokrata meiltä haalarit 5€/kerta hintaan. Voit pelata omilla lenkkareilla tai lainata meiltä pelikengät (sisältyy hintaan).

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

15€ / kerta
50€ / 5 kerran kortti

Maksimi n. 20 hlö / kerta. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon jesper.raevaara@sissos.com tai tule suoraan paikanpäälle.
Voit osallistua kaikkiin pelipäiviin tai vaan haluamiisi päiviin.MIKSI MUKAAN?

Paintball on mukava ja urheilullinen harrastus. Lajiin voit osallistua juuri oman kuntotasosi mukaan. Voit olla nopea juoksia tai sitten keskittyä tarkkuuteen ja liikkua hieman vähemmän. Vuosien saatossa meillä on käynyt pelaamassa niin nuoria lapsia (6-v.) kuin eläkeläisiäkin (yli 65-v.) ja kaikkea siltä väliltä.

Meille voit tulla mukaan kivan harrastuksen pariin sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta. Huhtikuussa harrastamassa on ollut 17-23 pelaajaa per pelikerta, mukana on ollut sekä tyttöjä että poikia.Mukana on aina lajia pitkään harrastanut ammattilainen joka neuvoo ja opastaa. Opit lajin konkareilta nopeasti lajin saloja. Pelaamisesta tulee entistä kivempaa, kun kehityt nopeasti paremmaksi ampujaksi ja pelaajaksi.TARVINKO VANHEMPIA MUKAAN?

Huoltaja on hyvä ottaa mukaan ensimmäiseen osallistumiskertaasi. Jatkossa voit jättää hänet kotiin tai ottaa mukaan ja jättää neuvotteluhuoneeseemme lukemaan mukaansa ottamaa lehteä tai kirjaa tai selaamaan kännykkää.SAAKO PELATA OMILLA PELIVARUSTEILLA?

Kyllä ja et.

Treeneissä pelataan talon aseilla, jotta varusteet olisivat tasaväkiset pelaajien kesken.

Oman suojamaskin käyttäminen on sallittua, mikäli maskisi on paintball käyttöön tarkoitettu ja turvallinen käyttää. Suojamaskin pitää olla ohjaajamme mielestä ehjä ja riittävän suojaava.

Mikäli sinulla on aiempaa pelikokemusta, saat pelkästä kokemuksesta jo paljon etua peleihin.

Omien pehmeiden kyynär- ja polvisuojien käyttäminen on myös sallittua.

www.paintballkeskus.fi/junnupelit

https://youtu.be/rzSoUZd20ko

https://www.facebook.com/events/554789434927986/

Tags