Forumin käyttö @paulus-parkatti

Paulus Parkatti
@paulus-parkatti
12/07/14 11:49:30
162 viestiä

SPBL2014 Äänekosken kierroksen layout ja infoja



Kilpapaintball



SPBL:n 3 kierros järjestetään 9.-10.8. Äänekosken Liikuntapuistossa:

Osoite:

Honkolankatu 22 
44120 Äänekoski
(Sama paikka kuin aikaisempinakin vuosina, huomatkaa että osoite on Äänekosken taajaamaan, ei Suolahteen kuntaliitoksen myötä samannimiselle kadulle. Varmistuksena: Äänekosken Tennishalli Oy on pelipaikan viereisellä tontilla).


Tapahtumapaikalle järjestetään opastus E75/4 tieltä (Etelä/Pohjoinen/Länsi) suunnasta saapuville, ja 69 tieltä (itä) saapuville pelaajille.

Suihku/Sauna/Pukuhuoneet

Tapahtumapaikalla joukkueilla on käytössään pukuhuonetilat (riittävästi + naisille omat tilat). Pukuhuonetilojen yhteydessä käytössä suihkut + sauna (lämmitettiin viimevuonna, ja toissavuonna, lämmitetäänkö nytkin...?). 

Ruokapuoli:

Paikalla tulee olemaan tuttuun tapaan erittäin hyvä kioski, josta saa limua, pytti/kebab-pannua, kahvia, lettuja, herkkuja etc., joten tyttö/poikaystävän tekemiä eväitä ei tarvitse syödä (mutta parisuhteen turvaamiseksi ne kannattanee ottaa mukaan..). Hinnat vähintään edellisvuoden kohtuullista tasoa (ja muutakin juotavaa kuin Colaa tarjolla riittävästi, erityisesti ENERGIAJUOMAA).

KIOSKISSA KÄY MAKSUVÄLINEENÄ MYÖS PANKKI/LUOTTOKORTTI!!!!

WC

Pelikentän välittömässä läheisyydessä sijainnut sisä wc tila sattui tuhopolton seurauksena palamaan toissajouluaaton aattona (vakuutusyhtiö tarjoaa muhkean korvauksen syyllisen kiinnisaamisesta tietääksemme edelleenkin...). Paikalle on rakennettu uusi huoltorakennus. Valitettavasti se ei ole kuitenkaan sisätiloiltaan valmis käytettävksi, joten lähimmät posliinipöntöt sijaitsevat kentästä nyt n.75m päässä (aikaisemmin 15m).

Piippusukat / turvallisuus:

Kronopaikka tuttu ja turvallinen, käytä piippusukkaa tarvittaessa.

Pysäköinti:

Parkkitilaa runsaasti, tervetuloa!

Roskat ja kuulalaatikot:

Alueella on roskiksia kaikelle ja peräämme vastuullista käytöstä ja asianmukaista lajittelua etenkin kuulapussien ja kuulalaatikoiden kohdalla. Kuulalaatikot pitää levyttää ja toimittaa paikanpäällä rullakkoon/peräkärryyn. Tarkemmat ohjeet vielä paikalla. 

Alkoholi/Tupakointi:

Liikuntapuiston alueella on ALKOHOLIN nauttiminen ja TUPAKOIMINEN KIELLETTY.

TUPAKOINTI ON SALLITTU VAIN SILLE OSOITETUSSA PAIKASSA PARKKIALUEEN REUNALLA!

Alueella yleisölle vapaa pääsy paikalla varmasti myös paljon nuoria edellisvuosien tapaan. Mediaa tulossa paikalle. Järjestyksenvalvojat päivystävät paikalla koko viikonlopun ajan ja neuvoin, käskyin ja kehoituksin valvovat kaupungin vaatimia ohjeita. Toivomme vastuullista ja esimerkillistä käytöstä kaikilta tapahtumaan osallistuvilta henkilöiltä, niin pelaajilta, bulkkaajilta kuin katsojiltakin.

Ensiapu:

Suomen modernein (ja kallein) terveyskeskus palvelee pelaajia läpi viikonlopun (terveyskeskus avataan maanantaina 4.8.2014). Tereyskeskuksen osoite on (päivitämme tähän tiedon kun saamme kaupungilta virallisen osoitteen). Puh numero (uuteen terveyskeskukseen, kun saamme sen kaupungilta), hätätilanteessa 112. Kioskista ensiaputarvikkeita ensihätään.


Majoitus:

Viimevuotiseen tapaan Viper pystyy tarjoamaan edullisen majoitusvaihtoehdon n. 10km päässä pelipaikasta Keski-suomen Opistolla hintaan 60€/2hh. Majoituksesta voi laittaa sähköpostia osoitteeseen parkatti.paulus@gmail.com

Linkkejä paikallisiin muihin majoituskohteisiin:

http://www.booking.com/searchresults.fi ... els=178218

Lisäinffoa Pe-La-Su aikana:

Paulus Parkatti, 050-3201947 / Jari Tuukkanen 040-5800123

Lisäinffot tapahtumasta tiedotetaan tähän samaan ketjuun.

Tapahtumaan liittyvät kysymykset voi laittaa tulemaan tähän ketjuun tai soita 050-320 1947 / Parkatti Paulus

Tapahtuman järjestää Viper coalitio (Äänekosken Huima / PLF Ry)

Paulus Parkatti
@paulus-parkatti
12/06/14 22:55:28
162 viestiä

SPBL2014 Kirkkonummen ottelulistat



Kilpapaintball



Alkamisajat ovat samat kuin Porissa, eli kapteenien kokoukset aamupäivänä pelaavien sarjojen osalta ovat 08.30 alkaen, pelit alkaa viimeistään 09.00. Iltapäivästä pelaavien osalta kapteenien kokous on aikaisintaan klo 12.00.

Porissa pelaamatta jääneet 3kpl 3-Divarin pelejä pelataan pois alta ennenkuin aloitetaan varsianiset laskennalliset 2.Kierroksen mukaiset varsinaiset pelit. Vastaavanlaiset järjestelyt ovat mahdollisia myös Kirkkonummen pelien osalta, mikäli sunnuntain pelit venyvät ja tuomareiden on pakko poistua lautan kyytiin.

Osaltaan nämä ongelmat tulevat ratkemaan, kun peluutusjärjestykset vaihtuvat 2 viimeisell kierrokselle, jolloin lauantai-iltapäivästä pelaa 3-Divari (jolloin tuomareilla ei ole kiire muualle kuin nukkumaan sunnuntaita varten).

3.Divarin ensimmäiset pelit Kirkkonummella ovat:

Viper Green - Field Fighters
Jämsän PB - Adrenalin
Classic - Urho

Tämän jälkeen mennään yllämainitun virallisen listan mukaan.

Luonnollisesti liitto pyrkii tiedottamaan asioista sitä myöten kun on tiedottaa jotain (tämäkin tieto on tänne kerrottu heti kun sellainen on saatu tietouteen). Kannattaa huomioida aikaisemmat käytännöt turnausten osalta. Ja aina voi tiedustella asiaa liiton ihmisiltä, kysymyksiin vastataan mielellään. :)

Paulus Parkatti
@paulus-parkatti
10/06/14 22:50:06
162 viestiä

SPBL2014 Kirkkonummi Winners/Losers-veikkailu



Kilpapaintball



Liiga: 1. DT 2. Trivoga

1.div: 1. Trivoga silver 2. Cyclone VDO

2.div: 1. Viper 2. PH Paintball

Paulus Parkatti
@paulus-parkatti
24/06/14 00:42:47
162 viestiä

M: 4kpl Mini-M suojia



Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan



Hoblaa. Tarjottu. Tarjouksia otetaan vieläkin vastaan.

NYT NOUTO KÄTEVÄSTI ÄÄNEKOSKEN KIERROKSEN YHTEYDESSÄ!

Paulus Parkatti
@paulus-parkatti
04/06/14 09:57:50
162 viestiä

M: 4kpl Mini-M suojia



Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan



Myydään pois nurkista pyörimästä:

4kpl Mini-M suojia (tuttuja Millekentältä). Ei tarvita PSP-kentällämme. Myyjänä alv. vapaa yhdistys (ei alv. vähennysmahdollisuutta!). Kuvaa saa pyytämällä jos sellaista tarvitsee päätöksentekoon. Suojat Sup-airin valmistamia ja myydään käytettyinä, mutta hyvä kuntoisina (=ei vuoda, remmit kunnossa, HUOM! Vesitaskullista mallia).

TARJOA!  (myydään pois mahdollisimman pian)

parkatti.paulus@gmail.com / 050-320 1947 (tekstarilla tavoittaa parhaiten) / Paulus

NYT KÄTEVÄ NOUTOMAHDOLLISUUS ÄÄNEKOSKEN KIERROKSEN YHTEYDESSÄ!


viimeisin viesti: @paulus-parkatti: 29/12/16 23:44:15
Paulus Parkatti
@paulus-parkatti
02/06/14 21:48:14
162 viestiä

SPBL etsii tuomareita



Kilpapaintball



SPBL etsii tuomareita


 

SPBL etsii kahta tuomaria vahvistamaan tuomarointirinkiä kaudelle 2014, kattaen Kirkkonummen, Äänekosken ja Piikkiön kierrokset.

Palkkaus tullaan huomioimaan tehtävän vaativuudessa.

Mikäli paikka/t kiinnostaa, ota välittömästi yhteyttä  kai.siltala@elisanet.fi . 


viimeisin viesti: @paulus-parkatti: 29/12/16 23:44:15
Paulus Parkatti
@paulus-parkatti
02/06/14 22:06:22
162 viestiä

SPBL Pori 2014 videoita



Kilpapaintball



Vieläkun saisi nämä videot livenä ulos, niin hommaa ei paremmaksi enää saa. Kiitokset näistä Kimmolle & muille osallisille!

  3