Tampereen Hiedanrantaan kesäkenttä - auta meitä suunnittelemaan siitä upea!

BoomBattleNiina
BoomBattleNiina
@boombattleniina
last year
2 posts

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWxdHaiLiU9HjxIGHVoRO_DYSK_G5ZNz0NtmFAgIZjQxTo2g/viewform?usp=sf_link

Olemme kolmihenkinen porukka yrittäjäopiskelijoita ja rakennamme tulevaksi kesäksi Tampereen Hiedanrannan tehdasalueelle paintball-kenttää (täyskumikuulat). Meillä on käytössä 30m x 30m kokoinen ulkokenttä, joka rajautuu korkeilla graffitein koristelluilla seinillä.

Haluamme tehdä kentästä toimivan niin aktiiviharrastajalle, kuin ensikertalaisellekin ja haluaisimme siksi hyödyntää teidän asiantuntemustanne ja kuulla teidän mielipiteenne ja toiveenne. Käykää kertomassa Forms-kyselyyn mikä tekee pelikentästä toimivan ja mikäli aiheesta herää muuta kerrottavaa tai kysyttävää, niin minuun voi olla yhteyksissä. Kiitos paljon!

WALKOINEN WOIMA
WALKOINEN WOIMA
@walkoinen-woima
last year
161 posts

Pystyykö kentän kokoa suurentamaan?

BoomBattleNiina
BoomBattleNiina
@boombattleniina
last year
2 posts

Valitettavasti ei pysty. Aluetta ympäröi kiinteät, korkeat seinät, ei kattoa. Pienistä pelikentistäkin on kuultu kokemuksia, että ne on saatu toimimaan, mutta nyt mieluusti kuullaan, että miten. Meidän on tarkoitus painottaa pelaamisessa hauskanpitoa, joten jos pienen kentän toimimaan saaminen vaatii joustoa ammattimaisen ja niin sanotusti tosissaan pelaamisen osalta, niin se on mahdollista. Meidän formaatti on enemmän siellä tapahtuma- ja elämyspuolella, mutta olisihan se hienoa pystytä tarjoamaan mieluisa pelikokemus myös kokeneemmille pelaajille. Uskotteko, että se on mahdollista?

Tags