Vihreän joukkueen Komentajan tervehdys!

Petri Toropainen
Petri Toropainen
@petri-toropainen
8 years ago
17 posts

Arvoisa painttikansa

On tullu taas aika kaivaa mutkat ja öljyt kaapista, rasvata ja kiillottaa boltit sekä tarkistaa o-renkaiden kunto. Reilun 11kk hiljaisuuden jälkeen on aika taas ottaa suunta kohti taistelutannerta ja lähteä tunnustamaan omaa väriä, jokaisen joukkueen asettuessa vuorollaan puolustamaan kunniaa sekä bunkkereita ja näin ollen mittelöimään Jämsän vuotuisesta herruudesta.

Kevään/kesän aikana tulleiden sääntömuutosten ansiosta olemme valmistelleet johtajamme tulevaan koitosta varten.

Kilpailevien joukkueiden peräsimessä nähdään vanhaa ja tuttua sekä uutta ja viriiliä. Keltaisten Antti ”korkeintaan kakkonen” Mäki 
Punaisten vanhan komentajan Näpän väistyessä, ratsujoukkojen johtajaksi astelee ”nuori” ja viriili Jani ”Juice” Leskinen. 
Vihreässä leirissä jäämme jännityksellä odottamaan miten Antti ja Jani hopean ja pronssin tänä vuonna jakavat.

Vihreän joukkueen kuvioiden ollessa jo äärimmilleen hiottuja, ryhtyy laihan näköinen vastarintaliike vasta herättelemään joukkojaan. Hyvän urheiluhengen ja kannatuksen kohottamiseksi haluan kuitenkin vihreiden puolesta toivottaa myös vastapuolen komentajat joukkoineen juhlimaan vihreän joukkueen tämän vuotista voittoa! Jos näin ei kuitenkaan tapahdu, lupaan nöyrästi ja kunnioittaen luovuttaa kullitetut voiton avaimet ne ansaitsevalle Komentajalle.

Erityiskiitoksena haluan mainita istuvan intiaanipäällikkö Mennalan, joka kiljuvine OUT intiaanien kanssa mahdollistavat tämän vuotuisen ilon ja juhlan päivän, jossa kaikki Suomen harrastajat pääsevät pelaamaan samassa divarissa.

Suurpeli TJ 15

Välttäkää herneitä

Innolla odottaen

Komentaja Toropainen


updated by @petri-toropainen: 29/12/16 23:51:50

Tags