SPBL Pori 5.-6.8.2017 järjestäjän tiedote

Tuure Vehkamäki
Tuure Vehkamäki
@tuure-vehkamaki
7 vuotta sitten
23 viestiä

Kotimainen kilpakausi jatkuu Ässän tutussa paikassa Porissa. Seuraavassa järjestäjätahon tietoa tapahtumaan osallistujille. Seuraa myös liiton tiedotusta osoitteessa spbl.org. Tervetuloa!

Osoite ja kenttäpohja
Porista valtatie 2:sta Yyterin suuntaan noin 10 km, osoite Uimarintie 141 (entinen Uimarannantie), 28760 PORI. Kenttäpohjana lyhyt- ja tiheänukkainen yhdeksi palaksi liimattu tekonurmi, jossa lenkkarit pitävät paitsi vesikelillä luiston parantuessa karkeakuvioisempi jalkine toimii paremmin. Nastarien pito on ehdottomasti liikaa ja saattaa johtaa jalan vääntymisloukkaantumisiin.

Kenttä myytävänä
WPBO 2017 ja aiemman PSP-formaattien syndejä myytävänä kokonaisesta kentästä irtosyndeihin. Syndit vapaana heti viimeisen sarjatason pelien päättymisen jälkeen. Hinnat n. 20-50% uusien hinnoista, kysy lisää.

Palloa myytävänä
Kisa- ja treenipalloa myös mukaan, kunnon kamaa halvemmalla tai parempaa samalla hinnalla, kysy lisää mielellään päivää ennen tarvetta.

Oheistoimintana kuplajalkapallo
Vuoroja myynnissä pe-la-su, pelit 4 km päässä Kyläsaaren Urheilukentän luonnonnurmella. Haasta vaikka toinen joukkue! Hinta normaalisti 75 minuutin vuorolle 200€/ryhmä + kuplamaksu 10€/hlö, nyt kierrostarjous ensisijaisesti SPBL-pelaajille: 60 minuutin vuoro 195€/ryhmä tai 45 minuutin vuoro 150€/ryhmä, enintään 5 vs 5 pelit, toki vaihtopelaajia mahtuu ja niitä yleensä tarvitaankin. Lisätietoja videoineen täällä.

Pysäköinti ja tiimiteltat
Nurmikkotilaa reilusti, silti kimppakyytejä suositellaan. Harmaa sorakenttä ja sen päätyalueet ovat kiellettyä aluetta. Alueen kiinteät taukokatokset ja kaupunkikentän talot saattavat olla käytettävissä, jos kysyy luvan puhelimitse tai paikan päällä allekirjoittaneelta.

Kioski, ruokailu ja ruokakauppa
Porin Paintball ry:n organisoima kioski palvelee kohtuuhyvällä perusvalikoimalla, maksutapa käteinen raha. Lähin ruokapaikka 2 km, Uudenniityntie 8, ja lähin ruokakauppa samassa suunnassa 4 km K-market Kyläsaari, Mörtintie 1.

Kioskista ostamalla tuet seuraa ja mitä enemmän ostat, sitä parempaa valikoimaa tulee saataville seuraaviin tapahtumiin. Seuran kioskin valikoima suurin piirtein:

  • Kahvia
  • Grillimakkara - Kivikylän Huiluntuhti A-luokkaa
  • Paahdettu Toast - Jalopeno tai Mozzarella
  • Sämpylä - kinkku tai juusto
  • Virvoitusjuomia - Coca-Cola, Jaffa, Novelle Zinc kivennäisvesi, Teho energiajuoma
  • Suklaapatukka - Maxi Tupla

Vessat, sähkö, vesi ja peseytyminen
Alueella kaksi ulkovessaa. Sähköä ja vettä ei saatavilla. Pienehkö ala-arvoinen uimaranta Uimarintien päässä noin kilometri kentältä.

Majoitus
Noin 15-20 minuutin ajomatkan päässä kentältä tarjolla huoneistotason majoitusta keittiöllä omatoimisella aamupalalla noin 50-70€/vrk/2-3hlöä ks. linkit alla - varauskoodi ”Ässä Paintball”. Muu valikoima on nihkeää ja kallista mm. Porispere musiikkitapahtuman takia.

http://www.aamuhuoneistot.fi/

https://siikarantacamping.fi/palvelut/reposaaren-matkakoti/

Tupakointi
Sallittu alueen omassa ”futispukuhuonekatoksessa” ison keltaisen varaston ja kilpakentän välissä. Pittialueella tupakointi ehdottomasti kielletty.

Pitti- ja katsomoalue
Turvallisuussyistä pittialue on tarkoitettu vain pelivuorossa oleville pelaajille eikä katsomokäyttöön. Katsomo toisella laidalla snakepuolella, kulku katsomopuolelle vain taukojen aikana häiritsemättä peliä, ei siis pelin ollessa käynnissä.

Piippusukat, turvallisuus, roskalajittelu, kuulalaatikot, alkoholi jne.
Toivomme vastuullista toimintaa ja kokeneempien omatoimista puuttumista tilanteisiin. Jätepisteellä saatavilla lähes kaikki mahdolliset astiat eri jätteille.

Sairaala, päivystys ja tapaturmat
Toimitsijapöydällä kylmäpakkauksia ja ensiaputarpeita, myös joukkueiden kannattaa olla omavaraisia. Satakunnan keskussairaala, Sairaalantie 3, 28500 Pori, puhelin 02 627 71 ja päivystyksen puhelinneuvonta 02 627 6868, hätätapauksessa soita yleiseen hätänumeroon 112. Nämä tiedot esillä turnauspaikan piteissä ja kioskilla.

Lisätiedot ja turnauspäivystys
Suorat yhteydenotot allekirjoittaneeseen. Varanumero 050 578 7878.

Lämpimästi tervetuloa sekä onnea ja menestystä kaikille joukkueille!

Terveisin,

Tuure Vehkamäki
kierrosjärjestäjä
Ässä Paintball
Creditor Pori
050 578 7877
tuure@assapaintball.fi


viimeisin viesti: @tuure-vehkamaki: 02/08/17 12:34:58

Tagit