BPS Äänekoski 4.7.2015

Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
9 vuotta sitten
355 viestiä

BPS Äänekosken turnauksen inffot:

Pelipaikalle löytää parhaiten kun kirjoittaa googlemapsiin "kotakennäs" niin täppä on kenttämme päällä tällöin. Navigaattori/Poliisi on löytänyt paikalle osoitteella Ouluntie 20, 44100 Äänekoski. 
(Paikanpäälle on opastus E75 tien varresta SPBL:n kylteillä, Itäsuomesta tulijoille myös Äänekosken keskustan läpi, pohjoisesta saapuville myös kyltti E75 varteen).

Pelaajien kokous pidetään kentällä klo 09.00 alkaen, ja pelit alkaa klo 09.30 mennessä.

Kenttä sijaitsee vanhalla Kotakennään leirintäalueella, verkon reunasta on n. 50m Kuhnamo-järven rantaan, jossa hiekkapohjainen ranta (vieressä virallinenkin uimaranta), joten peseytymishalukkaat ottaa pyyhkeen sitten messiin. Joukkueille telttatilaa löytyy vaunu/telttapaikoilta aivan kentän vierestä. Majoitusvaihtoehdoista suosittelemme perinteistä Hotelli Hirveä, jolta ajaa Googlemapsinkin mukaan paikalle 3minuutissa (todellisuudessa vieläkin nopeammin), jalkapatikassa matka-aika kunnosta riippuen noin 10min.

Pelialueelta löytyy biokäymälä ("Puucee"), jota remontoidaan par-aikaa edustuskelpoiseksi. Urakoitsijasta riippuen homma valmistuu toivottavasti tulevan viikonlopun aikana. Kronopiste löytyy peliaalueen reunasta. Paikalle tulee sähköverkko, jos jollakulla erityinen tarve sähkövirralle järjestävää organisaatiota lukuunottamatta, ota yhteyttä kioskiin paikanpäällä. Paikalla opastus PuuCeelle kuin kronollekin.

Paikalle järjestetään järjestäjien taholta enempi vähempi suuri/pieni pyttäri/maggara koju, josta saapi perinteisen maggaran (Ketchupilla, jos multa kysytään) ja pyttärin lisäksi myös niitä kuuluisia Viperin lettuja (mansikkahillolla, ehkä myös kermavaahdolla!). JA TIETYSTI MAD-CROC ENERGIAJUOMAA!!! Hinnat ovat maltillisia (kuten meillä aina), ja "maggaraa/pyttäriä/lettua koko rahalla" hintaankin järjestyy aina jotain, jos listahintaamme varten sinulta vaikka se 50snt siitä summasta puuttuisikin. 

Palloja tarjolla seuraavasti:

Forest Insane 45€/ltk
Forest Chocolate 40€/ltk

Maksutavoiksi käyvät ainakin käteinen ja lasku, myös korttimaksumahdollisuus koetetaan järjestää (vahvistamme asian mahdollisimman pian! Kortilla maksettaessa hintaan saatetaan lisätä kulumaksua joitakin kymmeniä senttejä).

Ilmahuollon paikalle järjestää liiton kisoistakin tuttu Next-Nature Extreme, mahdollisesti myös Vierumäeltä tuttu pienempi tulostauluviritelmä saattaa olla paikalla pystyssä. Ilmaa jaellaan Mantan täyttöasemasta, ja sitä on riittävästi tarjolla.

Peliareena on aidattu ja suojaverkotettu, katsomolaita on pengerretty, joten pelien seuraaminen taukoajalla onnistuu myös näpsäkästi. Mikäli joukkueenne tuo mukanaan oman Chearleader-ryhmän, on katsomossa varmasti myös tilaa heillekin. Pelialustana on tekonurmi/turffi, joka koostuupi muutamasta erilaisesta turffilaadusta (mm. Kirkkonummen sekä Bunkkerin turffilaaduista). Pittilaidassa toivoaksemme jotain "uutta ja punaista" alustana.

Roskat laittakaa roskikseen, pahvit rullakkoon, röökit polttakaa muualla kuin pittiteltassa (osoitamme paikalta tupakointialueen), ostakaa paljon kuulaa ja pyttäriä/maggaraa ja lettuja, antakaa paljon tippiä kioskin tytöille ja pojille. Käyttäytykää kylillä liikkuessanne asiallisesti, niin ei mielensäpahoittajat pääse valloilleen paikallista harrastustoimintaamme haittaamaan.

Jos tulee pipi: Lääkärin ja hoitajan vastaanotot kiireellistä hoitoa tarvitseville Äänekosken terveysasemalla joka päivä klo 8-20 ilman ajanvarausta ( puh. 020 632 2470) osoitteessa Terveyskatu 8, 44100 ÄÄNEKOSKI. Yöpäivystys klo 20-8 terveyskeskusten yhteispäivystyksessä Keskussairaalan tiloissa Jyväskylässä, neuvontapuhelin 0100 84884. Järjestäjän puolesta jonkinlaista ensiapuvälineistöä paikalla pienempiin naarmuihin.

Mikäli sinulla on vielä jotain kysyttävää turnaukseen liittyen, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen joko täällä FB:ssä tai kiireellisissä asioissa soita 050-3201947 / Paulus Parkatti.

Kaikille joukkueille ja tuomareille sekä faneille lämpimästi tervetuloa ja onnea ja menestystä kaikille tasapuolisesti!


viimeisin viesti: @arto-piirainen: 29/12/16 23:51:36
Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
9 vuotta sitten
355 viestiä

Tällä hetkellä mukana 

100 Pisteen sarja

BOS Paintball 
Häjyt 
Päijät-Hämeen Paintball 
Jämsän Paintball
Urho 

Pari epävarmaa odotellaan ja mukaan mahtuu vielä ihan kivasti jengiä.

Juhani Koskinen
Juhani Koskinen
@juhani-koskinen
9 vuotta sitten
14 viestiä
Onkos tullut uusia joukkue vahvistuksia kierrokselle?
Jussi Viinikainen
Jussi Viinikainen
@jussi-viinikainen
9 vuotta sitten
18 viestiä
Vierumäki?, kai me viel äänekoskella pelataan... :D
Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
9 vuotta sitten
355 viestiä
BPS - Äänekoski 4.7.2015
         
1 BOS      Vs.   PH Paintball
2 Urho   Vs.   Jämsän PB
3 BOS   Vs.   Häjyt
4 Urho   Vs.   PH Paintball
5 Häjyt   Vs.   Jämsän PB
6 Urho   Vs.   BOS
7 PH Paintball   Vs.   Häjyt
8 Jämsän PB   Vs.   BOS
9 Urho   Vs.   Häjyt
10 PH Paintball   Vs.   Jämsän PB
  Tauko        
11 BOS   Vs.   PH Paintball
12 Urho   Vs.   Jämsän PB
13 BOS   Vs.   Häjyt
14 Urho   Vs.   PH Paintball
15 Häjyt   Vs.   Jämsän PB
16 Urho   Vs.   BOS
17 PH Paintball   Vs.   Häjyt
18 Jämsän PB   Vs.   BOS
19 Urho   Vs.   Häjyt
20 PH Paintball   Vs.   Jämsän PB

Pelaajien kokous 9.00

Pelit alkaa 9.30

Arviotu loppumisaika noin klo 17 jälkeen. 

Pelataan kaksin kertainen Roundrobin
Formaattina Race to 3 ja peliaika 5 minuuttia. 

Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
9 vuotta sitten
355 viestiä

Joo :D Korjattu otsikko...


Jussi Viinikainen sanoi:

Vierumäki?, kai me viel äänekoskella pelataan... :D


Jussi Viinikainen
Jussi Viinikainen
@jussi-viinikainen
9 vuotta sitten
18 viestiä
Hienoa, ollaan siis buukattu yöpyminen oikealle paikkakunnalle. Työntäyteinen päivä näköjään tiedossa, hyvä niin.
Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
9 vuotta sitten
355 viestiä

Tuossa aikaisemmin saatujen palattauden pohjalta kokeillaan tällä kertaa jakaa tuo peliaika ja pisteet kahtia eli kun viimeksi pelattiin 8 minuuttia ja 6 pistettä niin nyt jaettiin se kahtia ja laitettiin ekstra minuutti peliaikaan. Ajatuksena hieman jakaa myös pelejä pitkin päivää niin että odotus ajat pelien välillä lyhenee.


Jussi Viinikainen sanoi:

Hienoa, ollaan siis buukattu yöpyminen oikealle paikkakunnalle. Työntäyteinen päivä näköjään tiedossa, hyvä niin.


Tagit