HUIJARI LIIKKEELLÄ TÄÄLLÄKIN

Timo3
Timo3
@timo3
10 vuotta sitten
23 viestiä

Tällekkin palstalle on huijari EETU PAKKANEN löytänyt tiensä. Lukee ostoilmoituksia ja tarjoaa olemattomia tavaroita. Käyttää ainakin sähköpostiosoitetta smokingace167@gmail.com ja kaikki tavarat löytyvät pohjanmaalta uudenveroisena. Varokaa tätä paskahousua!!!


viimeisin viesti: @timo3: 29/12/16 23:46:58
Timo3
Timo3
@timo3
10 vuotta sitten
23 viestiä

googleen kun laittaa s.posti osoitteen niin löytyy luettavaa enemmän kun wikipediasta.

Tomi Mylläri
Tomi Mylläri
@tomi-myllari
10 vuotta sitten
2 viestiä
Kyseinen mönsööri on ainakin muusikoiden.netissä ja erilaisissa keikkalippukyselyissä mainettaan niittänyt (ja valitettavasti onnistunutkin) kusetuksillaan. Toimintatapa on aina sama: Tavaroiden noutaminen ei passaa, lähetys ainoastaan ennakkomaksulla jonka jälkeen tyypistä ei kuulu. Puhelimeen onnistuu ainoastaan vastata tekstiviestein, millon panemassa mummoaan mökillä tai siperiassa huuhtomassa kultaa.
Tuolla misterillä on kusetuksia ja huijauksia niin monta jo takana, ettei kukaan tuu varmaan koskaan saamaan rahojaan takas.
Tarkkana niiden liian hyvien tarjousten kans :)
Timo3
Timo3
@timo3
10 vuotta sitten
23 viestiä

Kyseinen hippiäinen muuten esiintyy omalla nimellään facebookissa (eetu poika pakkanen) ja asustelee tampereella annalassa jos joku nyt välttämättä haluaa käydä kahveella tai vaikka ostaa jotain ;)

Rambo69
Rambo69
@rambo69
10 vuotta sitten
17 viestiä

melkein kannattais noi postitus asiat hoitaa esim posti ennakolla siihen moni huijari kaatuu ja lisäksi vaatii sen että saa avata paketin ennen kuin lunastaa sitä...

Pekka Suontausta
Pekka Suontausta
@pekka-suontausta
10 vuotta sitten
87 viestiä

Siinäkin on vaan 2. puolta ennakossa. Täälläkin on eräitä, jotka ostaa-ostaa-ostaa ja paketit makaa postissa pari viikkoa ja tulee takaisin lähettäjälle. Ei saakutti lähe ennakolla.

Tagit