kielletyt värit

Jonathan Dahl
Jonathan Dahl
@jonathan-dahl
11 vuotta sitten
262 viestiä

mitkä värit ei sais olla peli varusteissa kun pelaa divareissa? keltanen,oranssi onko muita?


viimeisin viesti: @jonathan-dahl: 29/12/16 23:37:51
Theo Päkki
Theo Päkki
@theo-pakki
11 vuotta sitten
12 viestiä

ainoastaan keltainen.

Ville Niemi
Ville Niemi
@ville-niemi
11 vuotta sitten
11 viestiä

Monet sanoo keltasta ja oranssia. Liiton sivuilta löytyvistä säännöissä lukee kuitenkin näin: 9.02 Pelaajien peliasuissa ei saa olla oranssia väriä. Jos pelaajien peliasuissa on valkoista, tulee näiden kohtien olla mahdollisimman puhtaita. Jos ko. kohdissa on liian paljon likaa, tuomari voi käskeä pelaajan vaihtamaan tämän osan peliasustaan.

Eli mites tuo keltanen, ja jos oranssi on kielletty mitenkäs sitte punanen ku on aika lähellä oranssia kuitenki :o 

Jappe
Jappe
@jappe
11 vuotta sitten
23 viestiä

Liiton sivuilta löytyy myös tuollainen:

"SPBL:n hallitus on vahvistanut kaudelle 2013 sääntöihin muutoksen koskien pelivarusteiden värejä.

Kaudella 2013 KELTAINEN VÄRI ON KIELLETTY KAIKISSA PELIVARUSTEISSA (peliasut, maskit, lippaat, merkkaimet).

Mikäli joukkueella on kuitenkin käytössään keltaisia pelivarusteita, voi kyseisiä KELTAISIA pelivarusteita käyttää vain ja ainoastaan siten, että keltainen väri on teipattu piiloon (peliasut, maskit, lippaat, merkkaimet). Lopullisen päätöksen teippauksen tarpeellisuudesta tekee turnauksen pääerotuomari jokaisessa turnauksessa paikanpäällä tapauskohtaisesti (vastaavasti oranssi väri on sallittu pelivarusteissa kaudella 2013).

Keltaisen värin kieltämisellä pyritään välttämään mahdolliset virhetuomiot tuomaritoiminnassa ylimääräisten one-for-one rangaistusten muodossa, joita yksikään joukkue ei yhtään ylimääräisinä kaivanne."

http://www.spbl.org/index.php?option=com_content&view=article&id=157:tiedote-koskien-kauden-2013-aloitusta&catid=51:2013&Itemid=70

Kimmo Tähkänen
Kimmo Tähkänen
@kimmo-tahkanen
11 vuotta sitten
81 viestiä

kun nyt kerran sopiva keskustelu on ja asia itseäni miettityttää, niin mites kulta,miten tuota väriä on käsitelty kun on kuitenkin keltainen tai oranssi hieman sävystä riippuen?

Kert
Kert
@kert
11 vuotta sitten
4 viestiä

Millen sivuilta löytyi tämmöinen:

For reference purposes, 'yellow' is any colour similar to Pantone colours 101, 102, 107, 108, 109, 116, 3945, 3955, 3965, and 803, although any head judge may prohibit any equipment they believe interferes with the judges' ability to officiate effectively.

Tagit