Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9094
Youtube-videot: 588
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Dynasty NXL-kauden avausvoittoon

user image 14.03.2022
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Voittoputki jo kolmen turnauksen mittainen

Dynasty NXL-kauden avausvoittoon

San Diego Dynasty on tehnyt sen jälleen, sillä joukkue voitti National Xball Leaguen Floridassa pelatun Sunshine State Major-turnauksen lyömällä finaalissa Latin Saintsit pistein 5-2. Tiimi on nyt voittanut kolme viimeisintä NXL-turnausta ja tehnyt sen myös virheettömästi, sillä noissa kolmessa kisassa ei ole tullut yhtään tappiota :).

Isolla kohulla ja lompakolla kasattu Latin Saints olisi tehnyt aikamoisen tempun jos olisi vienyt voiton ensimmäisessä turnauksessaan, mutta finaalipaikka ei tullut kovin helposti. Ainoat tappiot toki tulivat Dynastylle, joka voitti Saintsit myös alkusarjassa.

Ensimmäistä kertaa pelatun naisten pro-sarjan vei Dallas Vibe Destinyä vastaan pistein 5-3. Kuuden joukkueen uudessa sarjassa on ainakin vielä tasoeroja, mutta jos joukkueet pysyvät kasassa niin toivotaan että ne tasoittuvat kauden mittaan.

Muutoksia nettilähetykseen


NXL oli muuttanut keskuskentän ottelukaaviota sunnuntaille siten, että kaikki matsit pelattiin vanhaan malliin vain kahden joukkueen kesken (eli ei kahta otteluparia pelaamassa yhtä aikaa). Toki sitten webcastissa näkyvien matsien määrä putoaa ison joukon divisioonapelejä jäädessä pelattavaksi muilla kentillä, mutta tämä on kieltämättä katsojan kannalta mukavampi, saa keskittyä yhteen peliin kerrallaan ja väliajoilla selostajat ehtivät käydä pelitapahtumia paremmin läpi ja mm. hidastuksia käytettiin kiitettävästi. Toivottavasti tämä jatkuu tulevaisuudessakin.

Linkkejä:

 

Tagit