Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1432
events: 1
images: 7147
youtube videos: 495
Files: 18
Groups: 1

NXL Windy City Major viikonloppuna Chicagossa

user image 17.09.2021
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Jenkkilän pro-kausi vasta puolivälissä

NXL Windy City Major viikonloppuna Chicagossa

Kun Suomessa on jo saatu viralliset sarjat päätökseen, niin Yhdysvalloissa vasta viritellään kauden toiseksi viimeistä pro-turnausta. National XBall Leaguen Windy City Major pelataan perjantaista sunnuntaihin Chicago Gaelic Parkissa. Luvassa on jälleen maksullista nettilähetystä suorana keskuskentältä.

World Cupia edeltävä turnaus on perinteisesti jenkkilässä pienempi kuin muut kauden tapahtumat, mutta muuhan maailman nähden tiimimäärä on silti toki aika omassa luokassaan, sillä mukaan on lähdössä reilut 160 joukkuetta. Koronan vuoksi tänä vuonna pelataan neljä pro-turnausta viiden sijaan ja näin ollaan siis vasta tavallaan kauden puolivälissä.

Sarjataulukon kärjessä on kanadalainen Edmonton Impact, joka on pelannut molempien turnausten finaalissa ja pitää aika turvallista kaulaa haastajiin 386  pisteellä. Kakkosena on venäläinen Moscow Red Legion (311 pistettä) ja kolmantena Los Angeles Infamous (307 pistettä). Edellisturnauksen voittanut Houston Heat on vasta neljäntenä 296 pisteellä.

Perjantain ensimmäisen matsin pitäisi alkaa klo 16 Suomen aikaa, joten toivotaan että nettilähetyksen tekniikkapuoli on jälleen iskussa :).

Linkkejä:

 

Tags