Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1495
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9096
Youtube-videot: 589
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Suurpelin 2021 komentajat

user image 28.07.2021
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Harrastepelit
paintball.fi

Keltaisissa vaihdos

Suurpelin 2021 komentajat

Vuotuinen Suurpeli lähenee ja tapahtuman kolmen joukkueen komentajat ovat selvillä. Perinteisesti Suurpelin komentajia ei aktiivisesti pyritä vaihtamaan, joka tuo kivasti jatkuvuutta ja pitää sillä lailla kokemusta yllä kaikissa joukkueissa. Voitot ovatkin menneet sikäli kivasti tasaisesti, ettei mikään joukkue ole pystynyt useamman vuoden pitkään voittoputkeen.

Punaisissa ja Vihreissä jatketaan entiseen malliin, eli Punaisen (”Big Red One”) johdossa jatkaa Jani ”Juice” Leskinen. Vihreissä samoin komentajana on tuttu mies Joensuusta eli Petri Toropainen.

Keltaisissa komentoon taas nousee Piia Keinänen, joka on ollut mukana tiimin johtoportaassa useamman vuoden, mutta nyt siis ensimmäistä kertaa aivan ylimpänä päällikkönä.

Tänä vuonna pelisysteemi muuttuu kolmieräisestä kuuteen erään, joten siitä ei vielä tiedä kukaan miten se vaikuttaa. Tai vaikuttaako lainkaan, hyökkäys-puolustus peliä kuitenkin edelleen pelataan.  Jos joku komentajista keksii jonkun uuden jipon puolustusvuorolle, niin sillähän sitä saa piste-eroja syntymään :).

Linkkejä:

 

 

Tagit