Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9094
Youtube-videot: 588
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Edmonton Impact voittoon NXL:n pro-avauksessa Floridassa

user image 3.05.2021
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Mielenkiintoinen kenttä loi upean turnauksen

Edmonton Impact voittoon NXL:n pro-avauksessa Floridassa

National Xball Leaguen pro-joukkueiden kausi alkoi hienolla turnauksella Floridan Kissimmeessä, joka huipentui Los Angeles Infamousin ja Edmonton Impactin kamppailuun. Molemmat finalistit olivat voittaneet kaikki aiemmat matsinsa, joten voinee sanoa että oikeat tiimit päätyivät loppuotteluun.

Joukkueet voittivat molemmat pisteen, mutta sen jälkeen otettiinkin sitten varovaisesti. Pitkä ”no point” siihen päälle, jonka jälkeen Impactin ottaessa 2-1 johdon oli enää minuutti peliaikaa jäljellä. Infamous tuli päälle niin kuin pitääkin, mutta Impactin puolustus piti ja kun Infamous otti vielä rangaistuksen, niin Impact pääsi juhlimaan voittoa.

Kaikkiaan turnaus tarjosi erittäin viihdyttäviä pelejä, toivottavasti sama toistuu kotimaan sarjoissakin. Kenttäsuunnittelijat tuskin pystyvät tuotoksiaan mitenkään etukäteen testaamaan, mutta tällä kertaa osui nappiin. Keskusta oli vahva ja johti siihen että kaikki joukkueet lähettivät sinne tasaisesti pelaajia, joten tapahtumia riitti :). Aivan keskustan lähekkäin asetellut suojat tarjoilivat lisäksi mahdollisuuksia hämäyksiin joissa vastustaja saatiin juoksemaan yli tyhjää paikkaa. Snake-laitaakaan ei kuitenkaan saanut unohtaa, pisteitä pystyi voittamaan sieltäkin, joten erittäin onnistunut kenttä.

NXL jatkuu juhannuksena Philadelphiassa pelattavalla Mid-Atlantic Major-turnauksella.

Linkkejä:

 

 

 

Tagit