Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

News: 1281
images: 8301
youtube videos: 487
Files: 11
Groups: 1

NXL Europe 2021 kahteen turnaukseen

user image 9.02.2021
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Sarjatasojen kolme parasta pääsevät jenkkilän Champions Cupiin tammikuussa 2022 

NXL Europe 2021 kahteen turnaukseen

NXL Europe on tiedottanut muutoksista tulevaan kauteen. Aiottu kolmen turnauksen kausi pienenee vain kahteen, mutta sitten sarjojen parhaat pääsevät mukaan Yhdysvalloissa ensimmäistä kertaa tammikuussa 2022 järjestettävään Champions Cupiin.

Vielä vuodenvaihteessa NXL:n aikomus oli järjestää kolme turnausta Euroopassa, mutta nyt kesäkuun tapahtuma on jätetty pois ja pelaamaan päästään Iso-Britanniassa heinäkuussa ja Pariisissa syyskuussa. Jälkimmäisen yhteydessä pelataan myös kaikki maaotteluturnaukset (miesten, naisten, nuorten ja yli 40-vuotiaiden).

Muutokset todennäköisesti johtuvat koronan aiheuttamasta epävarmuudesta, joko niin että aiempi päivämäärä todettiin turhan riskialttiiksi tai sitten aiemminkin ilmoittamatta jätettyä kolmatta turnauspaikkaa ei saatu varattua. Kaikkiaan aloituksen lykkääminen kuukaudella antaa koronarokotuksille enemmän aikaa, joten rajoituksetkin ovat todennäköisesti vähentyneet. Mutta kaikkiaan kansainvälisten tapahtumien suunnittelu tässä vaiheessa pandemiaa on riskialtista, kukaan ei vielä tiedä miten kesällä käy esimerkiksi eri maiden matkustusrajoitusten kanssa.

Kaksi turnausta on toki vähän ja sarjasta puhuminenkin on vähän niin ja näin, mutta näillä mennään koronan kurituksessa.

Champions Cup


Tammikuussa 2022 Yhdysvalloissa (toivottavasti) järjestettävään Champions Cupiin pääsevät siis Euroopasta sarjatasojen kolme parasta joukkuetta sekä Pariisin turnauksen eri tasojen voittajat, jossa vastaan tulevat Yhdysvaltojen sarjojen parhaat sekä Etelä-Amerikan edustus. Luvut ovat vähän avoimet, mutta aiemmin on puhuttu kaikkiaan kahdentoista joukkueen osallistumisesta Champions Cupiin per sarjataso.

Jos Champions Cup turnaus onnistuu edes suunnilleen suunnitellusti ja eurotiimit pääsevät matkaamaan paikalle, niin siitä voi tulla todella mielenkiintoinen tapahtuma. Matkalla on toki vielä aika monta mutkaa, mutta toivotaan parasta.

nxleur2021info.jpg

Tags