Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

News: 1307
images: 8545
youtube videos: 491
Files: 13
Groups: 1

NXL Europen kisakalenteri 2021 julki

user image 10.01.2021
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Kausi alkuun kesällä

NXL Europen kisakalenteri 2021 julki

Edit: sarjan päivämäärät muuttuneet, lisäinfoa => täällä

NXL on ottanut härkää sarvista ja laittaa jo alkaneen vuoden kisakalenteriaan näkyviin, vaikka koronapandemiasta selviämisestä ei ole vielä tietoa. Euroopassa luvassa on lyhennetty, kolmen turnauksen kausi, joka alkaa vasta kesäkuussa normaalin maalis-huhtikuun sijaan.

Kesäkuussa aloitellaan Pariisissa ja keskimmäinen turnaus on Birminghamissa, Iso-Britanniassa, heinä-elokuun vaihteessa. Syyskuun alussa lopetellaan sitten vielä julkaisemattomassa paikassa.

Suomalaisittain Euroopan kisojen aikataulujen julkistaminen on mainiota, liittokokous pääsee tammikuun lopussa miettimään kotimaan kauden järjestämistä ilman sitä pelkoa, että eurotapahtumat olisi sitten lätkäisty omien tapahtumaviikonloppujen kohdalle. Ilman tarkkaa mietintää ei kuitenkaan voi päiviä päättää, koronarokotusohjelman kanssa tuntuu olevan varsin epäselvää kuinka kauan koko projekti viekään, vaikka alun perin annettiin ymmärtää että urakka olisi hoidettu kesään mennessä.

Lisäinfoja NXL:n Yhdysvaltain tulevasta kaudesta on luvassa maanantaina. Siellä saattaa olla tulossa isompiakin muutoksia, huhuiltu on mahdollisuudesta että viiden isomman kansallisen turnauksen mallista luovuttaisiin ja tilalle tulisi kolme isompaa turnausta ja joukko alueellisia turnauksia.

nxleurope2021kalenteri.jpg

 

Tags