Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

News: 1279
images: 8265
youtube videos: 487
Files: 11
Groups: 1

Maajoukkueturnaukset syksypuolella 2021

user image 1.12.2020
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Koronatilanteen helpottumiseen aletaan jo varautua

Maajoukkueturnaukset syksypuolella 2021

United Paintball Federation on varsin lyhyellä tiedotteella ilmoittanut, että suunnitelmat ensi vuoden maajoukkueturnauksia varten ovat ainakin olemassa :). Jatkossa mennään nimellä 2021 UPBF World Championship, joten voitaneen hyvällä syyllä puhua maailmanmestaruusturnauksesta. Joinain vuosinahan on menty vain eurooppalaisten joukkueiden kesken.

Tarkkoja järjestämisajankohtia tai turnauspaikkoja ei vielä lähdetä arvailemaan, mutta sen verran aikahaarukkaa rajataan, että tapahtumat järjestetään heinä- ja syyskuun välillä. Eli aivan keväälle ei vielä arvata asettaa mitään, mutta tämäkin tieto avittaa jo suunnitelmia.

Pandemiatilanteesta ei tietysti tiedä vielä kukaan, mutta koronarokotteen lähestyminen antaa kuitenkin toivoa että asiat alkaisivat normalisoitua ensi vuonna. Parhaassa tapauksessa voitaisiin ehkä nähdä jopa jotakuinkin normaali kausi.

Kaikki maajoukkueturnaukset jouduttiin siis peruuttamaan tältä vuodelta, mutta kotimaassa maajoukkuetoimintaa ja –harjoittelua pidettiin kuitenkin yllä ja jatkoa seuraa jälleen keväällä.

Nuorten maajoukkueisiin osallistumista rajaavat pelaajien iät, joista aiemmin ilmoitettiin että tänä vuonna peruuntuneiden turnausten vuoksi ikärajoja siirretään ensi vuotta varten.

 

 

Tags