Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

News: 1315
events: 1
images: 8824
youtube videos: 501
Files: 14
Groups: 1

NXL:n World Cup 2020 pyritään järjestämään

user image 17.09.2020
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Turnaus marraskuussa

NXL:n World Cup 2020 pyritään järjestämään

Huolimatta koronatilanteesta amerikkalainen National Xball League on saanut luvan ja päätynyt järjestämään normaalistikin kautensa päättävän World Cup-turnauksen Floridassa. Ajankohtakin on alkuperäinen, eli turnaus järjestetään marraskuun toisella viikolla.

Ilmoittautuminen avautuu perjantaina 18.9.2020 ja sitä ennen pitäisi olla vielä luvassa lisäinfoja millä lailla rajoitukset vaikuttavat järjestelyihin ja yleensäkin minkä verran osallistujia voidaan ottaa mukaan. Isona kysymyksenä tietysti on, minkä verran koronapelot vähentävät osallistujia ja jäävätkö joukkueet Yhdysvaltain ulkopuolelta pois kokonaan. Jossain vaiheessa väläyteltiin sellaistakin vaihtoehtoa, että turnaus järjestettäisiin vain pro-joukkueille.

Floridassa esimerkiksi iso Walt Disney World-huvipuisto on avoinna koronaongelmista huolimatta, joten sillä lailla isompiakin väkijoukkoja/kävijöitä sisältävä toiminta on osavaltiossa mahdollista.

Ennen koronarajoitusten alkua NXL ehti järjestää kevätpuolella Las Vegasin turnauksen, mutta sen jälkeen kaikki muut aiotut turnaukset niin Yhdysvalloissa kuin Euroopankin puolella on jouduttu joko perumaan tai nimellisesti siirtämään ensi vuoden puolelle.

Paintballin World Cup on järjestetty joka vuosi jo 90-luvun alkupuolelta saakka, ensin New Yorkissa ja sitten Floridassa, joten sillä lailla jatkumoa ei varmasti haluta katkaista.

Linkkejä:

 

Kimmo Kainulainen
18/09/20 09:45:13 @kimmo-kainulainen:

Infoja yksityiskohdista julkistettu, lähinnä koronajärjestelyjä paikan päällä. Tiimimäärää rajattu, mutta kaikkien sarjojen max taisi olla 280 joukkuetta yhteensä, jotenka kaikkiin muihin turnauksiin nähden ei pieni kuitenkaan.

Iso kysymys sitten miten ilmoittautuminen lähtee käyntiin.


Tags