Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

News: 1279
images: 8265
youtube videos: 487
Files: 11
Groups: 1

NXL:n Espanjan turnaus siirtyy keväälle 2021

user image 25.08.2020
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Espanjan koronatilanne on heikentynyt

NXL:n Espanjan turnaus siirtyy keväälle 2021

Niinhän siinä kävi kuin pelättiinkin, eli National Xball League on ilmoittanut, että jo kertaalleen siirretty Espanjan Gandian turnaus jää pois tältä vuodelta koronatilanteen vuoksi. Samalla tietysti jäävät pois samaan ajankohtaan aiotut maajoukkueturnauksetkin.  

Gandian turnauksen piti alun perin olla Euroopan kauden 2020 ensimmäinen turnaus keväällä, mutta koronarajoitusten ensi vaiheessa se siirrettiin lokakuulle, toivoen että tilanne jäisi lyhytaikaiseksi. Välillä helpottanut Espanjan tautitilanne on kuitenkin jälleen heikkenemässä ja sinne on asetettu uusia rajoituksia. Lisäksi tietysti kansainvälisen tapahtuman ongelmana on, että pelaajien pitäisi päästä paikan päällekin, joten erilaiset matkustusrajoitukset ja mahdolliset karanteenit ovat kaikki omiaan haittaamaan järjestämistä.

Uudeksi ajankohdaksi mainitaan keväälle huhtikuun 1.-4. päivät, joten toivotaan että tilanne selkiytyy ennen sitä.

NXL:n Euroopan kaudella ei näin päästy pelaamaan ainuttakaan turnausta. Yhdysvalloissa ehdittiin pelata Las Vegasin turnaus ennen koronarajoitusten alkamista, mutta sen jälkeen tapahtumia on jouduttu perumaan. Väliin NXL suunnitteli myös pienempien alueellisten turnausten järjestämistä, mutta niistäkin jouduttiin luopumaan. Floridassa perinteisesti loppuvuodesta järjestettävää, kauden päättävää World Cupia ei ole peruutettu, mutta tautitilanne ei ole sielläkään kehittynyt kovinkaan rohkaisevasti.

NXL:n tiedote:

nxl_gandia_siirto_2.png

nxl_gandia_siirto_1.jpg

Tags