Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1375
events: 1
images: 9032
youtube videos: 447
Files: 18
Groups: 1

Paintballia Lahden Suurhallilla Easter Tournamentissa

user image 15.04.2017
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Seuratoiminta
paintball.fi

PH Paintball esittelemässä lajia tuhatlukuiselle joukolle

Paintballia Lahden Suurhallilla Easter Tournamentissa

Päijät-Hämeen Paintball ry on mukana Lahden Suurhallilla ja Messukeskuksessa järjestettävässä Easter Tournament -koripalloturnauksessa esittelemässä paintballia ja peluuttamassa kiinnostuneita uudelleenkäytettäviä kumisten reball-kuulien avulla. Namika Lahti Juniorit ry:n järjestämässä tapahtumassa on tänä vuonna mukana 179 koripallojoukkuetta eri puolilta maailmaa, iso osa toki kotimaasta. Suurhalliin on rakennettu toistakymmentä koripallo- ja lämmittelykenttää, joilla riittää vilinää aamusta iltamyöhään ja lisäksi pelataan myös lähialueen koulujen liikuntasaleissa. Perjantaista sunnuntaihin järjestettävässä tapahtumassa pelataan kolmisenkymmentä turnausta eri ikäryhmissä, kaikkiaan paikalla on useampi tuhat harrastajaa.

PH Paintballin Tero Kettu kertoo, että idea osallistumiseen lähti edellisvuoden turnaukseen osallistumisesta. Koripallon ohessa pelaajille jää välillä useampikin tunti ”tyhjää” pelien väliin, joten varsinkin junnuille on pyritty järjestämään muutakin tekemistä, on polkuautorataa ja erilaisia leikkipaikkoja, joissa ylimääräistä energiaa saa purettua, joten paintball sopisi joukkoon mainiosti. Viime syksynä seura osallistui niin ikään Suurhallissa järjestetyille Harrastemessuille ja niistä saadun positiivisen palautteen perusteella idea sitten vain vahvistui.

Perjantain perusteella tempaus tuntuu jo onnistuneelta, päivän mittaan kiinnostuneita ehdittiin peluuttaa useampia sata ja välillä porukkaa oli jonoksi asti. Tapahtuma jatkuu lauantaina ja sunnuntaina, paikalle on yleisöllä vapaa pääsy. Paintball-kenttä on avoinna lauantaina klo 10-18 aikana ja sunnuntaina klo 10-14 välillä, lisäinfoja tuolla

Linkkejä:

easter2017_u_004.jpg

Suurhalli on jaettu koripallokenttiin, joilla kisailee niin isompia...

easter2017_u_003.jpg

...kuin pienempiäkin pelureita.

easter2017_u_002.jpg

Paikalla on myös kaikenlaista oheisohjelmaa...

easter2017_u_005.jpg

...joiden sekaan paintball sopii mukavasti.

easter2017_u_007.jpg

easter2017_u_006.jpg

 

 easter2017_u_001.jpg

 

Tags